Gegrilde aubergines en paprika's, pesto met amandelen en Passendale op een geroosterd stokbrood

4
(25) 15
  • stokbrood
  • 4 takjes basilicum
  • 100 g volledige en gepelde amandelen
  • 2 dl olijfolie
  • 100 g parmezaan
  • 1 knoflookteentje
  • 4 sneden Passendale Classic
  • (gegrilde) aubergines en paprika's
  • peper en zout

Meng de amandelen, de parmezaan, het schoongemaakte knoflookteentje en de basilicum.
Voeg er olijfolie aan toe en mix alles samen om een gladde pasta te verkrijgen.
Snijd het stokbrood in de lengte door.
Rooster het en besmeer het met de pesto, leg hierop de Passendale en de gegrilde groentesoorten.

Je kan zelf de aubergines en paprika’s grillen in een grillpan.
Je vindt ze ook terug in alle grootwarenhuizen in de koelrekken.
Soms zelfs in de diepvriesafdeling.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.