Gegrilde aardappelsalade met roodbaars

4
20

Schil de aardappelen en snijd ze in plakjes van 3 mm.
Snijd de aubergine en de courgette in plakjes van 1 cm.Besprenkel met 3 el olijfolie.
Verwarm een grillpan en gril de groente- en aardappelplakjes, samen met de roodbaarsfilets.
Kruid met peper en zout.

Blancheer ondertussen de peultjes, pel de paprika, snijd in reepjes en gril ze mee in de grillpan.
Verdeel de gegrilde groenten over 4 borden en leg er de roodbaarsfilets bovenop.
Besprenkel met olijfolie en balsamico en werk af met wat rucola.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.