Gegrilde aardappelsalade met roodbaars

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

20

Ingrediënten

Recept

Schil de aardappelen en snijd ze in plakjes van 3 mm.

Snijd de aubergine en de courgette in plakjes van 1 cm.Besprenkel met 3 el olijfolie.

Verwarm een grillpan en gril de groente- en aardappelplakjes, samen met de roodbaarsfilets.Kruid met peper en zout.

Blancheer ondertussen de peultjes, pel de paprika, snijd in reepjes en gril ze mee in de grillpan.

Verdeel de gegrilde groenten over 4 borden en leg er de roodbaarsfilets bovenop.

Besprenkel met olijfolie en balsamico en werk af met wat rucola.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.