Gegratineerde varkensschenkel met witloof

4
(25) 15
  • 2 varkensschenkels (gebakken)
  • 8 stronkjes witloof
  • 80 g boter
  • 2 sjalotten
  • 30 cl room
  • 6 eigelen
  • 4 el mosterd
  • bieslook

Snijd het witloof en de sjalotten fijn. Stoof beide aan in een pot. Leg de gestoofde groenten in een ovenschotel.

Snijd de gebakken schenkels in fijne sneden en bedek hiermee het witloof.

Meng de room, de eigelen en de mosterd.

Giet dit mengsel over het vlees en zet 10 minuten in een oven van 180 °C.

Werk net voor het serveren af met bieslook
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.