Gebakken schelvis met knoflook

4
  • 4 stukken schelvishaas (elk 200 g)
  • 4 teentjes knoflook
  • ½ citroen
  • 5 cl olijfolie
  • peper en zout

Peper en zout de stukken vis. Laat een pan met antikleeflaag heet worden op het vuur.  Giet er de olijfolie in en bak de vis gedurende 5 minuten langs elke kant.

Schep de vis uit de pan en houd even warm.  Doe de fijngesnipperde knoflookteentjes in de pan.  Laat 2 minuten zacht bakken.

Pers de citroen uit boven de pan.  Giet de saus over de vis en serveer.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.