Gebakken schelvis met knoflook

4
  • 4 stukken schelvishaas (elk 200 g)
  • 4 teentjes knoflook
  • ½ citroen
  • 5 cl olijfolie
  • peper en zout

Peper en zout de stukken vis. Laat een pan met antikleeflaag heet worden op het vuur.  Giet er de olijfolie in en bak de vis gedurende 5 minuten langs elke kant.

Schep de vis uit de pan en houd even warm.  Doe de fijngesnipperde knoflookteentjes in de pan.  Laat 2 minuten zacht bakken.

Pers de citroen uit boven de pan.  Giet de saus over de vis en serveer.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.