Gebakken ravioli met een spinazie-champignonsalade

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

20

Ingrediënten

Recept

Kook de ravioli 1 minuut in gezouten kokend water.

Schep ze voorzichtig uit de pan en laat ze uitlekken.

Spoel ze af met koud water om te verhinderen dat ze aan elkaar kleven.

Reinig de champignons en snijd ze in schijfjes.

Was en droog de spinazie en hak ze grof.

Snijd de kerstomaatjes doormidden en hak de lente-uitjes in kleine stukjes.

Vermeng de zonnebloemolie en de mosterd.

Meng alle groenten en roer er de mosterdolie door. Kruid met peper en zout.

Verhit olie in twee grote bakpannen, verdeel de ravioli over de twee pannen en bak ze.

Roer ze tijdens het bakken af en toe om.

Verdeel de groentesalade over de borden en schep er de raviolikoekjes op.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.