Gebakken aardappelschijfjes met groene boontjes, sinaasappel en kalfsvlees

4

Het klinkt misschien wat vreemd, maar kalfsvlees smaakt lekker in combinatie met sinaasappel. Samen met gebakken aardappelschijfjes en verse groene boontjes maak je een lekker, snelle maaltijd.

Blancheer de groene boontjes in licht gezouten water.
Spoel af onder koud stromend water en zet aan de kant.

Was de aardappeltjes en snijd in plakken van 0,5 cm dikte.
Bak ze in een beetje olijfolie.
Voeg de boontjes en hazelnoot toe.

Snipper de knoflook en de sjalotten fijn. Rasp de schil van de sinaasappel.

Voeg alles toe aan de aardappelen, roer om en kruid met peper en zout.
Kruid ondertussen de kalflapjes met peper en zout en bak in een beetje boter.

Werk de aardappeltjes af met platte peterselie en serveer.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.