Gebakken aardappelschijfjes met groene boontjes, sinaasappel en kalfsvlees

4

Blancheer de groene boontjes in licht gezouten water.
Spoel af onder koud stromend water en zet aan de kant.

Was de aardappeltjes en snijd in plakken van 0,5 cm dikte.
Bak ze in een beetje olijfolie.
Voeg hierbij de boontjes en hazelnoot.

Snipper de knoflook en de sjalotten fijn.
Rasp de schil van de sinaasappel.
Voeg alles toe aan de aardappelen, roer om en kruid met peper en zout.
Kruid ondertussen de kalflapjes met peper en zout en bak in een beetje boter.

Werk de aardappeltjes af met platte peterselie en serveer.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.