Frittata van aardappelen en groene kool

Accompagnement
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Ingrediënten

Lekker met een slaatje van jonge spinazie met een lichte vinaigrette of in blokjes gesneden als aperitiefhapje.

Recept

Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van 2 cm. Snipper de groene kool en de uien fijn.

Doe de aardappelen samen met de kool in een diepe pan en overgiet met de bouillon. Gaar op een hoog vuur tot bijna alle bouillon verdwenen is. Voeg hierbij de olie en zet het vuur wat zachter. Voeg de ui toe en roer om. Kruid met peper en zout.

Klop de eieren los en giet deze over de groenten. Bak de frittata gedurende 10 minuten. Bestrooi met de geraspte kaas en gratineer in de oven, onder de grill tot er een mooi korstje is gevormd.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.