Frittata van aardappelen en groene kool

4
Lekker met een slaatje van jonge spinazie met een lichte vinaigrette of in blokjes gesneden als aperitiefhapje.

Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van 2 cm. Snipper de groene kool en de uien fijn.

Doe de aardappelen samen met de kool in een diepe pan en overgiet met de bouillon. Gaar op een hoog vuur tot bijna alle bouillon verdwenen is. Voeg hierbij de olie en zet het vuur wat zachter. Voeg de ui toe en roer om. Kruid met peper en zout.

Klop de eieren los en giet deze over de groenten. Bak de frittata gedurende 10 minuten. Bestrooi met de geraspte kaas en gratineer in de oven, onder de grill tot er een mooi korstje is gevormd.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.