Frittata met Gentse Keizer en broccoli

Accompagnement
Type
Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

90

Ingrediënten

Volgende ingrediënten zijn naar keuze:

Recept

Gaar de aardappelschijfjes met melk en room en kruid ze af met peper, zout en gemalen muskaatnoot.
Verspreid het geheel mooi in een ovenschaal en zet het +/- 1 uur in de oven op 160°C tot je zachte roomaardappelen krijgt.

Ondertussen heb je de tijd om de groenten te spoelen en al dente te garen.
Ook het quichebeslag kan je reeds voorbereiden: meng de eieren met melk, room en kruid het mengsel met peper, zout en gemalen muskaatnoot.
Nu is het enkel nog een kwestie van samenvoegen en afwerken.
Bestrooi de roomaardappelen met de gegaarde groenten, napeer met quichebeslag en laat garen in oven op 180°C (bereiding +/- ½ uur).

Garneer de frittata met schijfjes verse tomaat en Gentse Keizer, kruid met gedroogde basilicum en laat eventjes gratineren.
Voilà, je frittata is een vaststaand gastronomisch feit.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.