Frisse aardappelen, erwtjes, pomelo & rucola

4
10
  • 5 aardappelen om te koken / stomen (500 g)
  • 150 g verse erwtjes
  • 2 pomelo's
  • ½ bosje munt
  • 100 g rucola
  • 3 soeplepels olijfolie
  • 1 soeplepel balsamicoazijn
  • peper en zout

Was de aardappelen en leg ze in een slakom.
Vul de kom voor de helft met water.
Dek de kom af met een folie en zet 7 tot 8 minuten in de microgolfoven (op middelmatig vermogen).
Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van verschillende grootte.

Pel de pomelo's en behoud de partjes.
Meng de aardappelen met de pomelo's en de rauwe erwtjes.
Kruid met olijfolie en balsamicoazijn.
Bewaar 4 blaadjes munt en snijd de rest fijn.
Kruid met peper en zout.

Verdeel de rucola over 4 kommetjes.
Leg er de aardappelen, erwtjes en pomelo's bovenop.
Werk af met enkele mooie muntblaadjes.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.