Fried Endive

Bijgerecht
4
  • 8 stronkjes witloof
  • 100 g paneermeel
  • 50 g fijngemalen parmezaanse kaas
  • 2 eigelen
  • 2 kl cajunkruiden
  • peper en zout
Het is ook mogelijk om witloof in stoomzakjes aan te kopen en deze klaar te maken in de microgolfoven.

Spoel het witloof en laat even uitlekken.
Zorg ervoor dat de stronkjes mooi heel blijven.
Stoom de stronkjes in een stoommandje tot ze gaar zijn (check met een scherp mes).
Klop de eigelen op en voeg 1 koffielepel cajunkruiden toe.
Dip de stronkjes in het eigeelmengsel.

Meng het paneermeel met de rest van de cajunkruiden en de parmezaanse kaas.
Rol de stronkjes in het paneermeelmengsel.
Frituur op 180°C tot de stronkjes goudbruin zien.

Serveertip: serveren bij rosbief, varkensgebraad of stoofvlees.

You must have Javascript enabled to use this form.

Nieuwsbrief