Frambozensorbet met honing

Dessert
Type
Number of persons
Aantal personen

1

Preparation time
Bereidingstijd

15

Ingrediënten

  • 120 g frambozen
  • 3 eetlepels karnemelk
  • 1 koffielepel vloeibare honing

Recept

Spoel de frambozen, verwijder hun kroontje en mix ze fijn met de melk en de honing.

Laat invriezen gedurende drie uur en roer de sorbet gedurende de eerste twee uur enkele keren door.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.