Fingerfood van kip en guacamole

Thema
Number of persons
Aantal personen

2

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(10) 5

Ingrediënten

Recept

Maak eerst de guacamole. Schil daarvoor de avocado en snijd hem in blokjes. Doe hetzelfde met de tomaat.

Versnipper de knoflook en de sjalot. Meng het limoensap met de knoflook.

Doe er vervolgens de avocado, de tomaat en de sjalot bij. Kruid met peper en zout.

Snijd elk sneetje brood in 4 stukjes, zonder korst.

Doe hetzelfde met de kipfilet. Beleg elk stukje brood met een stukje kipfilet.

Werk af met de guacamole.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.