Farfalle met doperwtjes, sperziebonen, yoghurt en munt

2
  • 160 g farfalle (vlinderpasta)
  • 75 g doperwtjes in blik (uitlekgewicht) 
  • 75 g sperziebonen in blik (uitlekgewicht)
  • 125 g zachte verse kaas
  • 6 blaadjes munt
  • zout

Breng een grote pan water met wat zout aan de kook. Doe de pasta erin en laat die koken volgens de aanwijzingen op de verpakking (ongeveer 10 minuten). Giet ondertussen de doperwtjes en sperziebonen af. Was en droog de blaadjes munt. Meng de doperwtjes en sperziebonen met de zachte kaas en 4 blaadjes munt.

Proef de saus en voeg naar smaak zout toe. Snijd de resterende 2 muntblaadjes in fijne reepjes.

Giet de pasta af, leg hem op een schaal en meng de koude saus erdoor. Strooi de muntreepjes erover en serveer direct.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.