Eskes bruinbier met bladerdeeghapje met wintergroenten en Vlaamse ovengebakken hesp

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(10) 30

Ingrediënten

Recept

Warm de oven op 200°C.

Snijd het bladerdeeg in 8 gelijke porties. Prik 4 stukken goed in met een vork, wrijf de 4 andere stukken in met losgeklopt ei. Bak het bladerdeeg goudbruin.

Schil de groenten en snijd ze in blokjes van ongeveer 1,5 cm. Schik de blokjes in een ovenschotel en meng met olijfolie, peper en zeezout. Bak gaar in een warme oven.

Warm de bakboter en bak de hesp zeer kort.

Maak een warme tompouce met het bladerdeeg, de gegrilde groenten en een stukje hesp.

Iets drinken? Heerlijk in combinatie met een koel Eskes bruinbier.

Ben jij 18 jaar of ouder?

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.