Entrecôte met béarnaisesaus

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(10) 30

Ingrediënten

Recept

Stoom of kook de groenten beetgaar. Bak het vlees naar smaak in een mengsel van boter en olie.

Snipper de sjalotjes fijn en laat zachtjes koken met de peper in de wijn, azijn en de helft van de dragon tot er 2 eetlepels vocht overblijven. Zeef het vocht in een pannetje. 

Voeg er het eigeel bij en klop op een zacht vuur (of boven een warmwaterbad) tot een dikke crème. Klop er geleidelijk de stukjes boter door. 

Vermeng met blaadjes dragon en breng op smaak met zout en peper.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.