Duo van puree met geroosterde aardappelschillen met sint-jakobsvruchten

4
(45) 20

Verwarm de oven voor op 180°C.

Was de aardappelen en schil ze dun.
Snijd de aardappelen in grote stukken.
Giet 2 el olijfolie in een bakblik en rooster hierin de aardappelen en de aardappelschillen.
Roer om na 15 minuten en rooster nog eens 10 minuten.

Mix ondertussen de druivenpitolie en de kruiden in een blender of met de staafmixer.
Kruid met peper en zout.
Pureer de aardappelen samen met melk en kruid met peper en zout.
Bak de sint-jakobsvruchten 2 minuten langs elke zijde op een hoog vuur.
Breng op smaak met peper en zout.

Serveer de sint-jakobsvruchten met de puree en de geroosterde aardappelschillen.
Werk af met de kruidenolie.

 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.