Donker granenbroodje met gemarineerde zalm en avocadospread

Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(15) 10

Ingrediënten

  • 4 donkere granenbroodjes
  • 200 g zalmfilet, in dunne plakjes gesneden
  • 2 rijpe avocado's, vruchtvlees fijngeprakt
  • 1 tomaat, ontpit, in plakjes gesneden
  • 1 bosje koriander, fijngehakt
  • sap van 1 limoen
  • sap van 1 citroen
  • 2 el olijfolie
  • 1 bosje waterkers
  • zwarte peper en grof zout

Recept

Breng de avocado's op smaak met citroensap, koriander, peper en zout.

Marineer de zalmplakjes 15 minuten in limoensap met olijfolie.

De zalm zal lichtjes garen door het zuur van de limoen.

Besmeer de donkere granenbroodjes met het avocadomengsel, schik er enkele plakjes gemarineerde zalm en tomaat op en breng op smaak met peper en zout.

Werk af met waterkers.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.