Donker granenbroodje met gemarineerde zalm en avocadospread

4
  • 4 donkere granenbroodjes
  • 200 g zalmfilet, in dunne plakjes gesneden
  • 2 rijpe avocado's, vruchtvlees fijngeprakt
  • 1 tomaat, ontpit, in plakjes gesneden
  • 1 bosje koriander, fijngehakt
  • sap van 1 limoen
  • sap van 1 citroen
  • 2 el olijfolie
  • 1 bosje waterkers
  • zwarte peper en grof zout

Breng de avocado's op smaak met citroensap, koriander, peper en zout.
Marineer de zalmplakjes 15 minuten in limoensap met olijfolie.
De zalm zal lichtjes garen door het zuur van de limoen.

Besmeer de donkere granenbroodjes met het avocadomengsel, schik er enkele plakjes gemarineerde zalm en tomaat op en breng op smaak met peper en zout.
Werk af met waterkers.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.