Croquespiraaltjes met Passendale

4
(10) 10

Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.

Rooster de boterhammen in de broodrooster en rol ze achtereenvolgens plat met een deegrol.
Bedek elke boterham met een ½ plak Passendale en ½ snede ham, maar verschuif ze aan één zijde 1 cm naar buiten toe. Plooi dit stukje overhangend beleg naar binnen toe en rol alles stevig op. Steek de rolletjes vast met 2 tandenstokers.

Bestrijk ze met gesmolten boter en leg ze op de met bakpapier beklede ovenplaat. Laat in 8 min goudbruin bakken in de oven.

Verwijder de tandenstokers en snijd elk rolletje in 4 dikke schijven. Leg op elke schijf een ½ kerstomaat en steek vast met een houten prikker.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.