Croque met aubergine, courgette, gedroogde ham en Oud Brugge kaas

Snack
Type
Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

15

Ingrediënten

  • 1/2 aubergine
  • 1/2 courgette
  • 8 sneden toastbrood
  • 2 grote sneden gedroogde ham
  • 2 grote sneden Oud-Brugge kaas
  • 2 eetlepels olijfolie
  • sap van 1/2 citroen
  • 1/2 koffielepel tijm

Recept

Snijd de aubergine en de courgette in dunne plakjes en besprenkel de aubergine met citroensap.

Bak de groenten voor 2/3 gaar in de olijfolie.

Strooi er tijm over en laat ze uitlekken op wat keukenpapier.
Beleg de boterhammen achtereenvolgens met de kaas, de groenten en de ham.

Bak de boterhammen onder de grill.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.