Croque met aubergine, courgette, gedroogde ham en Oud Brugge kaas

4
15
  • 1/2 aubergine
  • 1/2 courgette
  • 8 sneden toastbrood
  • 2 grote sneden gedroogde ham
  • 2 grote sneden Oud-Brugge kaas
  • 2 eetlepels olijfolie
  • sap van 1/2 citroen
  • 1/2 koffielepel tijm
Snijd de aubergine en de courgette in dunne plakjes en besprenkel de aubergine met citroensap.
Bak de groenten voor 2/3 gaar in de olijfolie.
Strooi er tijm over en laat ze uitlekken op wat keukenpapier.
 
Beleg de boterhammen achtereenvolgens met de kaas, de groenten en de ham.
Bak de boterhammen onder de grill.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.