Croissant met verse abrikoos en banaan

1
  • 1 croissant
  • 1 el hazelnoten
  • 1/2 el gemberconfituur of citroenmarmelade
  • 1/2 el fijngehakte verse munt
  • 25 g light roomkaas
  • 2 verse abrikozen of pruimen
  • 1/2 banaan
     

Hak de hazelnoten grof en rooster ze goudbruin in een droge koekenpan.
Laat ze in een kommetje afkoelen.
Roer de confituur, munt en verse roomkaas door de hazelnoten en laat deze pasta een kwartiertje staan.
Was de abrikozen of pruimen, halveer ze en verwijder de pit.
Snijd de banaan in plakjes.

Snijd het croissantje open en bestrijk de onderkant royaal met de hazelnootpasta.
Leg de abrikozen (of pruimen) en plakjes banaan er om beurten dakpansgewijs op.
Leg de bovenste helft van het croissantje erop.

Ideaal voor wie houdt van een zoete start van de dag!
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.