Croissant met vanilleijs en chocolade

4
  • 4 croissants
  • 8 bolletjes vanilleijs
  • vanillesaus, kant en klaar
  • poedersuiker 

Voor de chocoladesaus

  • 15 cl melk
  • 1 reep pure chocolade
  • 6 suikerklontjes

Snijd de croissants door en vul ze telkens met 2 bolletjes vanilleijs. Bestrooi de croissants met poedersuiker en serveer ze met warme chocoladesaus en koude vanillesaus.

Voor de chocoladesaus

Doe de melk, chocolade en suiker in een pannetje en warm het geheel op onder voortdurend roeren. Doe dit op een gematigd vuurtje zodat de melk niet gaat koken. Ga ermee door tot alle chocolade is gesmolten tot een egale saus.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.