Ingrediënten
- 4 croissants
- 8 bolletjes vanilleijs
- vanillesaus, kant en klaar
- poedersuiker
Voor de chocoladesaus
- 15 cl melk
- 1 reep pure chocolade
- 6 suikerklontjes
Recept
Snijd de croissants door en vul ze telkens met 2 bolletjes vanilleijs. Bestrooi de croissants met poedersuiker en serveer ze met warme chocoladesaus en koude vanillesaus.
Voor de chocoladesaus
Doe de melk, chocolade en suiker in een pannetje en warm het geheel op onder voortdurend roeren. Doe dit op een gematigd vuurtje zodat de melk niet gaat koken.
Ga ermee door tot alle chocolade is gesmolten tot een egale saus.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.