Start to cook

Cowboysalade

4
  • 8 middelgrote, vastkokende aardappelen
  • 1 blikje maïskorrels
  • 2 gesnipperde sjalotten
  • 1 blik palmharten in blokjes van 1 cm
  • 1 avocado in blokjes
  • 2 tomaten in blokjes
  • verse koriander
  • zout

Kook de geschilde aardappelen in een bodempje water in de microgolfoven (+/- 6 minuten op 600W) en snijd ze in blokjes.  Vermeng ze met de maïskorrels, tomaten, avocado, palmharten en sjalotten.  Voeg een beetje zout toe.

Garneer met de verse koriander.

Mag het wat frisser?

Maak dan een heerlijke vinaigrette met 1 eetlepel citroensap, 1 eetlepel mosterd en 5 eetlepels  yoghurt.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.