Cotriade met pollak

4

Snijd de uien in ringen en de wortelen in schijfjes. 

Laat een klontje boter smelten in een pot. Voeg de ui en de wortel toe en laat 1 minuut zacht stoven.

Snijd ondertussen de geschilde aardappelen in schijfjes. Voeg de aardappelen toe en overgiet met water tot alles onderstaat.  Zout en laat 10 minuten koken onder deksel.

Leg de gepeperde en gezouten visfilets op de groenten en laat 12 minuten verder sudderen op zacht vuur.

Schep de vis voorzichtig uit de pan. Laat de groenten uitlekken en leg ze op een schotel.  De vis komt erbovenop.

Besprenkel met wat citroensap, bestrooi met peterselie en serveer.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.