Ciabatta met Passendale Prelude

Snack
Type
Thema
Number of persons
Aantal personen

1

Preparation time
Bereidingstijd

5

Ingrediënten

Recept

Snijd de ciabatta's open. Besmeer de onderkant met honing.

Verdeel hier enkele blaadjes groene sla over. Beleg met gegrilde courgettes.

Druppel hier balsamico-azijn over en beleg vervolgens met plakjes Passendale Prelude.

Werk af met rode paprikaringen en garneer met een takje rozemarijn.

Dek af met de bovenkant en klaar om te serveren.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.