Ingrediënten
- 1 à 2 sneetjes Passendale Prelude kaas
- ciabatta
- honing
- groene sla
- courgettes
- balsamico-azijn
- rode paprikaringen
- rozemarijn
Recept
Snijd de ciabatta's open. Besmeer de onderkant met honing.
Verdeel hier enkele blaadjes groene sla over. Beleg met gegrilde courgettes.
Druppel hier balsamico-azijn over en beleg vervolgens met plakjes Passendale Prelude.
Werk af met rode paprikaringen en garneer met een takje rozemarijn.
Dek af met de bovenkant en klaar om te serveren.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.