Chips van schelvis met yoghurt-dip

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

20

Ingrediënten

Vis

Yoghurt-dip

  • 100 g Griekse volle yoghurt
  • 40 g verse, groene kruiden (peterselie, koriander, kervel, …)
  • 2 groene pimenten
  • 10 g kappers
  • 1 teentje verse look
  • sap van ½ citroen
  • 1 el mayonaise

Recept

Snij de schelvisfilet in fijne plakjes. Wentel in de bloem en klop plat. Frituur op 150°C totdat ze mooi goudbruin zijn. Kruid met peper en zout.

Snij de kruiden, look, kappers en pimenten fijn. Meng ze onder de yoghurt met het citroensap en de mayonaise erbij.

Dit gerechtje kan je in de koelkast of diepvries bewaren. Na het ontdooien, warm je dit opnieuw op in een oven op 120°C.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.