Carpaccio van vleestomaat, fetakaas en Noordzeegarnaal en croustillant van brickdeeg
Ingrediënten
- 500 g gepelde Noordzeegarnalen
- 2 vleestomaten
- 100 g fetakaas in blokjes
- 100 g mayonaise
- 1 bot bieslook
- 1 blaadje brickdeeg
- 2 schijfjes gedroogde ham
Recept
Snijd de tomaten in zeer dunne schijfjes (indien mogelijk met een snijmachine) en leg ze op een bord.
Rol de ham in het brickdeeg, plaats een houten wasknijper om samen te houden. Bak gedurende 2 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.
Verdeel de garnalen over het midden van de tomatenschijfjes. Plaats de blokjes fetakaas er naast en de stukjes brickdeeg met ham erop. Spuit er een beetje mayonaise langs en werk af wat bieslook.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.