Carpaccio van Coeur de Boeuf tomaat met yoghurtvinaigrette en tempura van langoustines

4

vinaigrette

  • 8 radijzen
  • 2 dl yoghurt
  • 2 dl mayonaise
  • rode wijnazijn
  • 1 bosuitje
  • 1/2 chili peper
  • peper & zout

tempura

  • 1 el bloem
  • 1 el maïzena
  • 1 el bakpoeder
  • 1 eidooier
  • bruiswater
  • peper & zout

Maak de vinaigrette door alle ingrediënten samen te mixen en op smaak te brengen met peper & zout.

Meng alle ingrediënten voor het tempurabeslag en breng op smaak.

Snijd de tomaten in fijne plakjes en de olijven in ringetjes.

Leg wat saus in het midden van het bord, hierop enkele schijfjes tomaat en kruid vervolgens af met grof zeezout.

Haal de langoustines door het tempurabeslag en bak ze in een friteuse op 180°C.

Schik de langoustines op de tomaat en werk af met rucola, olijfringen en schilfers van de harde kaas.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.