Cannelloni van rund met Hervekaas

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

20

Ingrediënten

voor de vinaigrette:

  • 5 cl rijstazijn
  • 1 koffielepel rode wijnazijn
  • 1/2 koffielepel sojasaus
  • 10 cl olijfolie
  • 1 koffielepel notenolie
  • 1 koffielepel fijne rietsuiker
  • kerrie en kaneel in poeder
  • enkele blaadjes koriander of peterselie
  • peper en zout
     

Recept

Een vinaigrette maken door alle ingrediënten te mengen.

De 3 groenten en de appel in dobbelsteentjes van 3 x 3 mm versnijden, de verkruimelde kaas toevoegen, op smaak brengen met zout en peper en de sneetjes rundvlees opvullen met het mengsel en oprollen zoals voor een cannelloni.

De roulades mooi op een bord leggen en naar believen met de peperkoeksaus begieten, het bord garneren met de korianderblaadjes of met de peterselie.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.