Cannelloni van rund met gekke Hervekaas

4
20

voor de vinaigrette:

  • 5 cl rijstazijn
  • 1 koffielepel rode wijnazijn
  • 1/2 koffielepel sojasaus
  • 10 cl olijfolie
  • 1 koffielepel notenolie
  • 1 koffielepel fijne rietsuiker
  • kerrie en kaneel in poeder
  • enkele blaadjes koriander of peterselie
  • peper en zout
     

Een vinaigrette maken door alle ingrediënten te mengen.
De 3 groenten en de appel in dobbelsteentjes van 3 x 3 mm versnijden, de verkruimelde kaas toevoegen, op smaak brengen met zout en peper en de sneetjes rundvlees opvullen met het mengsel en oprollen zoals voor een cannelloni.

De roulades mooi op een bord leggen en naar believen met de peperkoeksaus begieten, het bord garneren met de korianderblaadjes of met de peterselie.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.