Cannelloni van gemarineerd varkenshaasje met tonijn

6
(120) 20
  • 250g varkenshaasje
  • 250g tonijn
  • 5cl sojasaus
  • 2cl Japanse vissaus
  • 3cl honing
  • olijfolie
  • 1 sjalot
  • beetje koriander
  • grof zout
  • zwarte peper

Voor de quinoa:

  • 250g quinoa
  • 1/2 teentje look
  • 1 sjalot
  • olijfolie
  • 1/2l kippenbouillon
  • 1 tomaat
  • wat blaadjes basilicum
  • beetje sushi-azijn
  • peper en zout
  • 100g zwarte olijven
  • wat blaadjes postelein
Meng sojasaus, Japanse vissaus en honing.
Marineer er het vlees 2u. in.
Haal eruit, laat uitlekken, schroei dicht in hete pan met olijfolie.

Snijd tonijn in kleine blokjes.
Snijd sjalot en koriander zeer fijn.
Meng alles met olijfolie, peper en zout.
Snijd het vlees in dunne plakjes.
Maak rolletjes met de tonijn.
Besprenkel met olijfolie, zout en peper.
 
Plet voor de quinoa de look en snijd de sjalot fijn.
Stoof aan in olijfolie, voeg quinoa toe en blus met bouillon.
Zet de quinoa net onder, laat zacht garen.
Giet af, zet koel.
 
Snijd tomaat fijn, snipper basilicum, meng met quinoa.
Kruid met olijfolie, sushi-azijn, peper en zout.
Hak olijfjes fijn, leg op olie.
Werk af met postelein.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.