Ingrediënten
- 250 g Damse Brie
- 20 g suiker
- 1 ananas (eventueel te vervangen door diepgevroren ananascarpaccio)
- 4 bamboestokjes
- 1 dl balsamicoazijn
- sishoscheuten
Recept
Maak een siroop van de balsamicoazijn door ze samen met de suiker langzaam te laten inkoken tot sausdikte.
Snijd de ananas met een mandoline (snijmachine) in flinterdunne plakjes en versnijd ze nadien tot mooie vierkantjes.
Breng met een spuitzak cilindertjes van Damse Brie aan en rol ze op in de plakjes ananas.
Doorprik de ananasrolletjes met een bamboestokje en werk af met de balsamicosiroop en de sishoscheuten.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.