Cake met Brugge Goud en banaan

Dessert
4
  • 150 g Brugge Goud fijn geraspt
  • 75 g boter + boter om in te vetten
  • 75 g ruwe suiker
  • 3 eieren
  • 200 g bloem
  • bakpoeder 1 zakje van 16 gr
  • 1dl volle melk
  • zout
  • 1 banaan
  • sap van ½ citroen
  • 100 g amandelschilfers

De boter, eieren en suiker tot een schuimige massa kloppen.
Nu de gezeefde bloem en bakpoeder toevoegen en samen met de kaas en de melk en wat zout goed doormengen.

De banaan in stukjes snijden en bedruipen met citroensap.

Cakevorm inboteren en de helft van het deeg hierin storten, hierop de banaanstukjes en de helft van de amandelschilfers.
Vervolgens hierop de rest van het deeg en amandelschilfers er boven op

Nu bakken in voorverwarmde oven bij 200°C gedurende 50 minuten.
Warm of koud opdienen.

You must have Javascript enabled to use this form.

Nieuwsbrief