
Ingrediënten
- 4 sneden boerenbrood
- 1 Brussels kaasje
- 200 g ongesuikerde verse kaas
- een scheutje geuze
- 1 bot bieslook
- 1 bot radijsjes
- peper en zout
Let op met het zout, want kaas durft op zich al vrij zout smaken.
Recept
Plet de Brusselse kaas met een scheutje geuze en laat de kaas eventjes staan. Doe de verse kaas erbij met peper, zout en de gesnipperde bieslook.
Smeer de kaas op de boterhammen en werk af met flinterdunne plakjes radijs.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.