Brusselse ‘tartine’ met verse kaas en radijsjes

Partner

Geert Van Der Bruggen

Snack
Type
Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(5) 5

Ingrediënten

Let op met het zout, want kaas durft op zich al vrij zout smaken. 

Recept

Plet de Brusselse kaas met een scheutje geuze en laat de kaas eventjes staan. Doe de verse kaas erbij met peper, zout en de gesnipperde bieslook.

Smeer de kaas op de boterhammen en werk af met flinterdunne plakjes radijs.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.