Brussels spruitenpotje

4

Snijd een dun plakje aan het voetje van de spruiten weg en was ze.
Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes.
Dompel de tomaten 30 seconden in kokend heet water om ze gemakkelijk te kunnen pellen.
Snijd ze in vieren en verwijder de pitjes.

Doe de groenten en de aardappelen in een pan met een dikke bodem, kruid ze met peper en zout en roer er het kerriepoeder onder.
Overgiet alles met de bouillon.
Breng aan de kook en laat 15 minuten zachtjes koken met het deksel op de pan.

Meng ondertussen het gehakt met het ei, de peterselie, peper en zout.
Rol van het mengsel middelgrote balletjes.
Voeg de balletjes bij de spruitjes en laat nog 15 minuten zachtjes koken.


 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.