Bruschetta met vitello tonato

Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

15

Ingrediënten

Voor de tonato

  • 200 g tonijn
  • 6 ansjovisjes
  • 4 el yogonaise (of light mayonaise)
  • 2 el kappertjes
  • sap van 1/2 citroen, peper

Kies voor bruin of volkoren stokbrood.

Recept

Mix de ingrediënten voor de tonato tot je een dikke saus krijgt.

Snijd het stokbrood in dunne sneetjes en rooster ze goudbruin.

Schik de partjes tomaat en het kalfsvlees erop en druppel de tonijnsaus erover.

Breng op smaak met zwarte peper en werk af met rucola en een appelkapper.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.