Ingrediënten
- 1/2 stokbrood
- 8 sneetjes kalfsgebraad (charcuterie of restje van een gebraad)
- 16 kerstomaatjes, in partjes
- rucola
- appelkappers
Voor de tonato
- 200 g tonijn
- 6 ansjovisjes
- 4 el yogonaise (of light mayonaise)
- 2 el kappertjes
- sap van 1/2 citroen, peper
Kies voor bruin of volkoren stokbrood.
Recept
Mix de ingrediënten voor de tonato tot je een dikke saus krijgt.
Snijd het stokbrood in dunne sneetjes en rooster ze goudbruin.
Schik de partjes tomaat en het kalfsvlees erop en druppel de tonijnsaus erover.
Breng op smaak met zwarte peper en werk af met rucola en een appelkapper.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.