Start to cook

Bruschetta met vis-radijsjessalade

Aperitiefhapje
Tapas
Brunch
Strooi er eventueel wat bislookbloemetjes over.

Spoel de radijsjes, rasp ze grof of snijd ze in fijne reepjes met een mesje. Strooi er lichtjes zout over en laat een half uurtje staan.
Laat uitlekken in een zeef en druk het vocht eruit.

Stoom ondertussen de kabeljauw in een stoomoven of stoommandje.
Laat afkoelen en pluk het visvlees in groeve stukken.

Klop de platte kaas met de yoghurt luchtig.
Snijd de lente-uitjes met het meeste groen in fijne ringetjes.

Meng de radijsjes en de lente-ui en kabeljauwstukjes luchtig door het platte kaasmengsel, kruid nog naar smaak met cayennepeper, peper en zout.
Verdeel de dip over enkel potjes en laat ten minste een half uur in de koelkast rusten.

Serveer met stokbrood.

You must have Javascript enabled to use this form.

Nieuwsbrief