Bruine boterham met opgelegde haring en rode biet

Snack
Type
Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

10

Ingrediënten

  • 4 bruine boterhammen, dik gesneden
  • 1 rode biet, geschild, flinterdun gesneden
  • 1 fris zure appel, in plakjes gesneden, bv. Jonagold
  • 4 el zure room
  • 4 opgelegde haringen
  • 1 bosje dille
  • zwarte peper en grof zout

Recept

Besmeer de bruine boterhammen met een beetje zure room en breng op smaak met peper en zout.

Snijd de haringen in hapklare stukken en schik ze met de schijfjes rode biet en appel op de boterhammen.

Werk af met een takje dille.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.