Ingrediënten
Voor 25 koekjes:
- 75 g zachte boter op kamertemperatuur
- 250 g bleke cassonadesuiker
- 125 g bloem
- 60 g amandelschilfers
- 3/4 dl water
Recept
Meng de boter met de suiker.
Zeef de bloem en roer die onder het suiker-botermengsel. Voeg nu ook het water toe en klop tot een glad deeg. Voeg vervolgens de amandelschilfers toe en roer goed om.
Plaats een siliconenmatje op een bakplaat en leg er kleine hoopjes deeg op. Leg ze ver genoeg uit elkaar, want het deeg gaat wat uitlopen.
Bak de koekjes af: 10 minuten op 170°C. Haal uit de oven, laat even afkoelen en schep de koekjes van de matjes.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.