Broodvingers met fruitige dipsausjes

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(10) 10

Ingrediënten

Recept

Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en doe ze in een blender met 1/3 van de suiker.

Klop de room stijf en spatel 1/3 ervan luchtig door het aardbeienmengsel.

Doe de aardbeiendipsaus in een potje. Herhaal deze handeling met de perziken en de kiwi’s

Snijd het roggebrood in lange vingers.

Rooster ze in de pan, maximum 2 minuten aan weerszijden, tot ze een lichtbruin kleurtje hebben.

Schik de vingers op een bord en dien ze op met de aardbeien-, perziken- en kiwidip.


Een feest voor kinderen!

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.