Broodvingers met fruitige dipsausjes


4

(10) 10
Ingrediënten
- 1/2 roggebrood
- 10 aardbeien
- 2 perziken
- 2 kiwi’s
- 1 dl verse room
- 3 tl kristalsuiker
Recept
Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en doe ze in een blender met 1/3 van de suiker.
Klop de room stijf en spatel 1/3 ervan luchtig door het aardbeienmengsel.
Doe de aardbeiendipsaus in een potje. Herhaal deze handeling met de perziken en de kiwi’s
Snijd het roggebrood in lange vingers.
Rooster ze in de pan, maximum 2 minuten aan weerszijden, tot ze een lichtbruin kleurtje hebben.
Schik de vingers op een bord en dien ze op met de aardbeien-, perziken- en kiwidip.
Een feest voor kinderen!
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.