Broodje uit de oven met pesto en cantharellen

4
  • 4 donkere granenbroodjes
  • 2 bûches geitenkaas, in plakjes gesneden
  • 300 g cantharellen
  • olijfolie
  • peterselie
  • peper en zout

Voor de pesto

  • 2 handen basilicumblaadjes
  • 40 g geroosterde pijnboompitten
  • 25 g geraspte Parmezaan
  • 1 teentje knoflook (gesnipperd)
  • 125 ml olijfolie
  • peper en zout

Mix de ingrediënten voor de pesto in een blender of stamp ze fijn in de vijzel.
Halveer de broodjes en besmeer ze met een laagje pesto.
Schik er enkele plakjes geitenkaas op en laat even kleuren onder een hete grill.

Bak ondertussen de paddenstoelen goudbruin in een beetje olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
Schep de paddenstoelen op de broodjes en werk af met peterselie.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.