Broodje tonijnsla met salsa verde en gepocheerd ei

4
  • 4 lichtbruine broodjes
  • 1 blikje tonijnfilets, uitgelekt
  • 4 eieren
  • Enkele blaadjes krulsla
  • water + azijn (om de eieren te pocheren)

Voor de salsa verde

  • 2 el gehakte dragon
  • 2 el gehakte dille
  • 2 el gehakte bieslook
  • 1 el gehakte kappertjes
  • 1 teentje look, geplet
  • 1 el witte balsamicoazijn
  • 3 el olijfolie

Meng alle ingrediënten voor de salsa verde en klop op met een vork. Halveer de broodjes en druppel er een beetje salsa verde op.
Leg er krulsla op en schik de tonijnfilets ertussen.

Pocheer de eitjes 3 minuten in kokend water met een scheutje azijn en laat ze even uitlekken op een keukendoek.

Leg op ieder broodje een eitje en werk af met extra salsa verde.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.