Ingrediënten
- 4 plakken Brugge Abt
- 1 plat broodje
- 2 courgetten
- 100g volle plattekaas
- 2 takjes dille
- 8 pijpajuintjes
- 8 plakjes gezouten spek in dunne plakjes
- 50 g Brugge boter
- zout
Recept
Maak de saus door de platte kaas te mengen met versnipperde dille, grof zout en peper.
Bak de plakjes spek in de oven op een siliconen matje in de oven bij 250°C tot ze knapperig zijn.
Snijd het brood in 4 delen en rooster in de oven.
Snijd de courgetten in fijne plakjes en bak kort aan in wat boter met zout, je kan het zout vervangen door gezouten Brugge boter te gebruiken.
Snijd de broodjes open en vul met de kaas, spek, courgette, saus en pijpajuintjes.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.