Broodje met spek en Brugge Abt

4

Maak de saus door de platte kaas te mengen met versnipperde dille, grof zout en peper.

Bak de plakjes spek in de oven op een siliconen matje in de oven bij 250°C tot ze knapperig zijn.
Snijd het brood in 4 delen en rooster in de oven.
Snijd de courgetten in fijne plakjes en bak kort aan in wat boter met zout, je kan het zout vervangen door gezouten Brugge boter te gebruiken.

Snijd de broodjes open en vul met de kaas, spek, courgette, saus en pijpajuintjes.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.