Broodje met Postelse harde abdijkaas en Leuvense mosterd

Snack
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

10

Ingrediënten

Recept

Kluts de eieren met peper en zout.

Warm de boter en bak een smeuïg omelet.

Snijd de korsten van de kaas.

Snijd de 4 broodjes open en leg hierop een sneetje kaas.

Verdeel het omelet over de 4 broodjes en lepel wat Leuvense mosterd op de kaas en het ei.

Werk af met een groen blaadje peterselie.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.