
Ingrediënten
- 3 eieren
- peper en zout
- hoeveboter
- 4 sneetjes Postelse harde abdijkaas
- 4 briochebroodjes of 4 sneden melkbrood
- Leuvense mosterd
- platte peterselie
Recept
Kluts de eieren met peper en zout.
Warm de boter en bak een smeuïg omelet.
Snijd de korsten van de kaas.
Snijd de 4 broodjes open en leg hierop een sneetje kaas.
Verdeel het omelet over de 4 broodjes en lepel wat Leuvense mosterd op de kaas en het ei.
Werk af met een groen blaadje peterselie.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.