Broodje hamburger

1
  • 1 rond broodje
  • 1 hamburger
  • 1/2 ui
  • 20 g boter
  • 1 blaadje sla
  • 1/4 el tomatenketchup
  • 1/4 el mayonaise

Schil de ui en snijd in ringen.
Was de sla en droog voorzichtig in een handdoek.
Smelt de boter in een braadpan en bak de uienringen ongeveer 2 minuten, maar zorg ervoor dat ze niet donkerbruin kleuren.
Haal de uienringen uit de pan en houd apart.
Bak de hamburger in de braadpan 3 minuten aan elke kant.

Snijd de broodjes doormidden en leg ze op een plat bord.
Leg telkens een blaadje sla op de helft van het broodje.
Leg de hamburger op de sla.
Leg de uienringen op de hamburger.
Doe de tomatenketchup en mayonaise op de uienringen.
Sla het broodje voorzichtig dicht en druk aan.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.