Broodje bolognaise

4
  • 4 tijgerpistolets
  • 400 g gemengd gehakt (varken, kalf, rund)
  • 400 g tomatenpulp
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 1 teentje look, gesnipperd
  • 100 g geraspte kaas
  • 1 takje oregano
  • verse basilicum
  • olijfolie
  • peper en zout

Stoof de ui en look glazig in een beetje olijfolie. Doe het gehakt erbij en bak het rul. Voeg de tomatenpulp en oregano toe en laat 30 minuten op een zacht vuurtje sudderen. Haal het takje oregano eruit en kruid naar smaak met peper en zout.

Snijd de verse tijgerpistolets doormidden en doe er een flinke schep bolognaisesaus op.

Werk af met geraspte kaas en wat verse basilucum.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.