
Brochettes met nectarines
Ingrediënten
- 800 g varkensvlees (half spiering, half gebraad)
- 4 nectarines
- 16 laurierblaadjes
- 4 eetlepels olijfolie
- peper en zout
Recept
Snijd het vlees in blokjes. Vermeng met olie, zout, peper en de laurierblaadjes. Laat het vlees 1 uur marineren op een koele plek.
Snijd de nectarines in kwartjes. Rijg het vlees, het fruit en de laurierblaadjes op spiesjes en rooster ze gaar.
Serveer de spiesjes met een frisse sla.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.