Brochettes met nectarines

Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(15) 15

Ingrediënten

  • 800 g varkensvlees (half spiering, half gebraad)
  • 4 nectarines
  • 16 laurierblaadjes
  • 4 eetlepels olijfolie
  • peper en zout
     

Recept

Snijd het vlees in blokjes. Vermeng met olie, zout, peper en de laurierblaadjes. Laat het vlees 1 uur marineren op een koele plek.

Snijd de nectarines in kwartjes. Rijg het vlees, het fruit en de laurierblaadjes op spiesjes en rooster ze gaar.

Serveer de spiesjes met een frisse sla.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.