Broccolisoep met Brugge Dentelle

Claudia Allemeersch
4
(15) 20

Maak de prei, selder en ui schoon en snijd in gelijkmatige blokjes. Laat de olijfolie verhitten en stoof de ui, prei en selder aan.
Maak de broccoli schoon en verdeel in gelijkmatige trosjes.

Voeg de kippenbouillon toe samen met de porto en de broccoli.
Laat de soep 15 minuten koken. Mix daarna de soep fijn en kruid met peper en zout.

Werk de soep af met een klein scheutje room (optioneel).

Snijd een driehoekje uit de kaas en schik op het midden van het bord. Giet er de hete soep omheen en werk af met wat gehakte walnootjes.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.