Briochebrood met ricotta en honing

Snack
Type
Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

10

Ingrediënten

  • 4 dikke sneden briochebrood
  • 200 g ricotta
  • 4 el honing
  • snuifje kaneel
  • 4 verse vijgen (of fruit van het seizoen)

Recept

Laat de ricotta uitlekken in een zeef in een kaasdoek en laat hem daarna terug opstijven in de koelkast.

Toast het briochebrood en snijd in partjes.

Serveer met de ricotta en verse vijgen.

Breng op smaak met honing en een snuifje kaneel.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.