Brioche met mini burger en pickels

4
(15) 10
  • 8 kleine ronde briochebroodjes
  • 400 g varkensgehakt
  • 1 teentje look (fijngesneden)
  • ½ bot platte peterselie
  • 8 sneetjes comtékaas
  • 8 kl pickles
  • 60 g boter
  • 1 komkommer (in schijfjes)
  • zout en peper

Meng het gehakt met de fijngesneden look. Kruid met peper en zout.

Maak van het gehakt kleine hamburgers (in de vorm van de briochebroodjes). Bak de mini burgers in een pan.

Snijd de briochebroodjes in twee en besmeer 1 kant met boter.

Neem een helft van het broodje en beleg met schijfjes komkommer, de mini burger, pickels en een sneetje kaas. Bedek met de andere helft van het broodje.

Zet de briochebroodjes net voor het eten 3 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.