Brick van aardappelen met Marokkaanse kruiden en peulen
Ingrediënten
- 600 g bloemige aardappelen
- 100 g peulen
- 1 lente-ui
- 4 brickvellen
- 1/2 citroen
- 1 kl komijn
- 1 kl ras el hanout
- 1 el olijfolie
- peper en zout
Recept
Was de ongeschilde aardappelen en snijd ze in kleine blokjes.
Leg ze half onder water in een kom en zet 5 minuten in de microgolfoven op maximumvermogen.
Meng de aardappelen met de gesnipperde ui en fijngesneden peulen. Kruid met olie, komijn, ras el hanout, citroensap, peper en zout.
Snijd de brickvellen in twee.
Maak 8 samosa’s en vul met de aardappelmengeling. Laat op een hoog vuur bakken in een braadpan.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.