Brick van aardappelen met Marokkaanse kruiden en peulen

4
  • 600 g bloemige aardappelen
  • 100 g peulen
  • 1 lente-ui
  • 4 brickvellen
  • 1/2 citroen
  • 1 kl komijn
  • 1 kl ras el hanout
  • 1 el olijfolie
  • peper en zout
     

Was de ongeschilde aardappelen en snijd ze in kleine blokjes.
Leg ze half onder water in een kom en zet 5 minuten in de microgolfoven op maximumvermogen.

Meng de aardappelen met de gesnipperde ui en fijngesneden peulen.
Kruid met olie, komijn, ras el hanout, citroensap, peper en zout.
Snijd de brickvellen in twee.

Maak 8 samosa’s en vul met de aardappelmengeling.
Laat op een hoog vuur bakken in een braadpan.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.